Nevrátí se

Nevrátí se

Anotace: Další z mnoha pochmurných básniček,..Nějak už nedokážu vymyslet veselé :-(

Odešel,
na mou lásku si nevzpomněl.

Odešel bez rozloučení,
proč to věčné blouznění?

Odešel bez políbení,
nad které nic není.

Odešel bez objetí,
neřekl mi kam odletí.

Odešel bez zavolání,
jako by to nebylo naše odlučení.

Odešel bez svědků,
srdce rozerval jako látku.

Odešel bez ohlédnutí,
otevíraj se předemnou brány podsvětí.

Odešel bez minulosti,
rozmačkal svěchny mé kosti.

Odešel bez budoucnosti,
dívky hrozily mi pěstí.

Odešel spolu s přítomností,
moje srdce rve me zlostí.

Odešel beze mě,
a mě je tak hrozně.

Odešel bez věcí,
jak slepý ja nocí.

Odešel už nepříjde,
že by se vrátil,k tomu nedojde.

Odešel a noc na mne vrhá stín,
dopadá na mne větší splín.

Odešel a já chodím jako tělo bez duše,
nevěřila bych že jako kůň ode mne odkluše.

Odešel a vím co mi vzal,
sakra na co sis jen hrál?

Odešel a odnesl mé srdce,
zbyly mi jen oči uplakané a prázdné ruce...
Autor Dark dream, 31.12.2008
Přečteno 267x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí