MY DVA

MY DVA

Anotace: básen o tom přátelství někdy nemusí přerůst vlásku ale může také skončit

když vím že stojíš vedle mě
cítím se tak nak bezpečně
jenže jen kamarád jsi
a ja roztrhana na kusy

už dlouho zvonil poplašný zvonec
až jednou řekl jsi hele je konec
stal si tam na cestě s ůsměvem na tváři
ja čekla že pujdem k oltáři

pak sebrals odvahu
vzal si mne za ruku
řekl jsi neboj sse
však cítila jsem muku

ke konci přátelství
čekajíc nalásku
zjisttíš že všecičko
visí na provázku

provázek přestřihnes
lehce a snadně
a potom na hlavu
všechno ti spadne
Autor kávěnka, 01.01.2009
Přečteno 428x
Tipy 1
Poslední tipující: brooklyn
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí