Zvláštní zimní tráva

Zvláštní zimní tráva

Anotace: ...

Sbírka: Světy kolem nás

Zpod sněhu špína zírá
a na okapu díra
mi zacinká hned zrána,
že ztracená bílá vrána
odletěla k slunci.

A zvláštní zimní tráva,
trochu smutná, trochu dravá,
se kýve při tanci.

Na sněhu stopy mrazu
se tvoří bez příkazu,
havrani šikují se
u mrtvých srn v lese
a nesou monstrance.

A zvláštní zimní tráva,
trochu smutná, trochu dravá,
si zpívá do tance.

...
Autor voedor, 03.01.2009
Přečteno 340x
Tipy 15
Poslední tipující: ziriant, Dota Slunská, Psavec, okapovaroura, Mbonita, Nút, Kapka, enigman, labuť, WAYWARD
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

vycinkám ti to večer

03.01.2009 18:26:00 | okapovaroura

zimní pohádka o nezimě

03.01.2009 15:31:00 | Nút

zajímavé

03.01.2009 13:12:00 | Ette

...trochu váhám...ST...odstavec od havranů bych zpřeházel slovíčka

03.01.2009 12:57:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí