Změnu

Změnu

Anotace: bych si přál...ale co...

Změní se někdy?
Změním se někdy?
Tak kdy?
Pryč chci...

Tam do lesa, plnýho mechu a kapradí,
tam kde vítr, listy ze stromů jemně svádí,
cítit kapky rosy na konečcích prstů,
nádech čistého vzduchu skrz vlhkých rtů.

Tváří padnout do nejjemnějšího mechu,
zahodit na vždy lidskou pýchu,
čekat na oblohu hvězdnou,
k měsíci natáhnout ruku svou.

V raní mlze se probouzet,
dlaní pomalu ji odhánět,
procitat z krásných snů,
do čistě bílých dnů.

Já už se nechci víc probouzet,
s tváří lásky dávno umrlé,
víc se nechci vracet,
ve vzpomínky bolavé..

Ach, změnil jsem se,
že mi pomoci je, nevěřím,
tak před světem zpovídám se,
v noční můry se probouzím.

Ale já...
chci se změnit...
věřit, že cenu má,
věřit.
Autor zlomený a nanicovatý -__-, 03.01.2009
Přečteno 258x
Tipy 5
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Yves, slečna Nefertiti
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

"procitat z krásných snů,
do čistě bílých dnů."
mě dostalo..

03.01.2009 22:42:00 | Yves

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí