Tma

Tma

Anotace: Tma...

Tma,
Pokrývá celý den a noc
Tma,
Září v mém životě moc.
Tma,
Přišla nezvána.
Tma,
Avšak nyní je dostatečně poznána.
Tma,
To krátké slovo,
Tma,
Ta jeho tvrdost škrábe jak olovo.
Tma,
Bolest skrývá, či odkrývá.
Tma,
Celý život podrývá.
Tma,
Tajemná kráska to.
Tma,
Nikdy neviděla štěstí mnoho.
Tma,
Nikdy nepoznána jest.
Tma,
Ona je můj trest.
Autor domali, 04.01.2009
Přečteno 320x
Tipy 1
Poslední tipující: zlomený a nanicovatý -__-
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí