Opět samota

Opět samota

Anotace: ...

Stále nevím zda-li
šaty které suším,
z vlhkosti minulosti,
jsou rty které lhaly
i svým vlastním uším
a rozum přehléd zlosti,
slovíčkem samota.

Udobřovat netřeba
kdož nerozumí zájmům,
ba ani poznání.
Leckdy spíše potřeba
přičíst si k vlastním nájmům
i cenu zklamání
byť vládne drahota.

Poslouchám samoto,
útěchy nad růžemi,
tvé básně o láskách,
však nejde samo to,
když už zjistím že mi,
v tíživých otázkách
nechodí odpovědi.

Mám řídit se mozkem,
když touha do slepa
daň z oběti si žádá?
vypsat krátkým gloskem
do výšin ze sklepa
a vědět místo hádat?
Snad někteří to vědí.
Autor alfun, 04.01.2009
Přečteno 323x
Tipy 3
Poslední tipující: Jenda P., Marfuša
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

krásně zveršováno...

27.01.2009 09:51:00 | Jenda P.

Hezke, rid se priteli pouze srdcem.

10.01.2009 20:03:00 | carodejka

Pekne to se mi libi :)

05.01.2009 19:24:00 | Nimo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí