Tři deci vína puštěné žilou pro ty, co pro mě si přijdou

Tři deci vína puštěné žilou pro ty, co pro mě si přijdou

Anotace: jen bych chtěl upozornit, že to slovo ,,nesmrtelný" je myšleno jako ,,nemohoucí být zabit" nikoli ,,vyléčitelnou"

Mám už jen chleba a kalnou vodu z okapu
sudé klapky piána a rozstřelenou žárovku
pár přání a snů, toť nekonečnou etapu
mám zánět plic a nesmrtelnou cukrovku
mám nohy gumové a křídla z olova
liché klapky klavíru a otisky bot v blátě
tři deci vína puštěné žilou, jsem pata achillova
mám provaz na oběs či prádlo a vlasy rozevláté
mám už jen rok, možná pár dní, hodin bo vteřin
mám vidinu jasu a tmy zároveň
tak kdy si pro mě přijde?
možná že...
Autor Muta cum liquida, 05.01.2009
Přečteno 291x
Tipy 6
Poslední tipující: Cristinne, contionor, J's .., WAYWARD
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Člověče, co tak smutně? To mi nedělej...

06.01.2009 18:03:00 | Cristinne

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí