Ach..

Ach..

Anotace: .. (ne)návrat

Nádhernú čelenku Ariadny
s najkrajšou perlou hviezd - Gemmou
opúšťam, môj inštinkt základný
volá, mne cnie sa za Zemou

vzácny šperk pokropím slzami
sedmoro perál sa blyští
Severná Koruna skĺzla mi
z krídel.. trysk v ušiach zasviští

keď naberám rýchlosť svetla
červenie spektrálna čiara
diadém vo vyhni z pekla
horí.. (.. to Doppler nastváral)

dilatácia času činí
mysle púť čistú a jasnú
má takú z vás niekto iný?
v honbe po snoch fakty zhasnú

bojím sa vrátiť späť na Zem
sťa záblesk na klenbe nočnej
v poslednej príletu fáze
nastal skrat v šnúre pupočnej

predo mnou je rodná guľa
môj smer ju zasa raz míňa..
(čakáš ho?) ďalej sa túla
asi mu fakt nezapína
Autor Petbab, 06.01.2009
Přečteno 331x
Tipy 28
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Němá, Quigleika, m-maybe, Triffid Kolbe, Holis, NikitaNikaT., sophia92, LucQa, enigman, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Návraty jsou někdy těžké... kéž všechny dávají smysl.

23.01.2009 06:31:00 | NikitaNikaT.

Ta slovenčina ma dostává!! Je taká erotická!

06.01.2009 14:57:00 | Hannazka

...viz labuť... :-)

06.01.2009 14:55:00 | Lota

Já to říkám pořád, že slovenština je krásný jazyk a Ty ho podáváš moc hezky, ST!

06.01.2009 14:51:00 | labuť

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí