Smrt kamaráda

Smrt kamaráda

Anotace: O úmrtí kamaráda, který přelézal vagón.

Sakra proč jsi lezl na ten vagón,
kdyby si aspoň nevypil piva galón.
Stala se na vagónu nečekaná věc,
která s tvým životem udělala steč.
Trefila tě elektrická jiskra,
a tvůj život zhasl jak svíčka.
Sakra jak sis mohl dovolit umřít tak mlád,
život nám měl pod nohy dát ještě hodně klád.
Byl jsi můj nejlepší kamarád,
měl jsem tě za bratra a hodně rád.
Teď když stojím u tvého hrobu,
nevěřím že jámu ti kopu.
odešel jsi z tohoto světa bez rozloučení,
a já pořád doufal že to bylo jen blouznění.
Bohužel byla to krutá pravda,
že jsem ztratil nejlepšího kamaráda.
Autor Tungata, 26.09.2005
Přečteno 424x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí