Peon

Peon

Anotace: ...

Dokráčel k lavičce,
rukou v rukavici smetl sníh
a usadil se
čelem k zádům sochy.
Zašátral v kapsách
pro zakázanou cigaretu,
zapálil ji
a znechuceně zahodil.
Rukama v rukavicích
zkusil uplácat kouli
- šlo mu to hůř
než tříletému vnukovi.
Zatoužil po kafi.
Vytáhl peněženku
a palcem počítal
bankovky v ní.
Vytáhl stovku,
rozhlíd se po okolí
a z kapsy vypadl mu
peon pro štěstí.
Autor voedor, 08.01.2009
Přečteno 218x
Tipy 4
Poslední tipující: Mario de Janiero, Kapka, enigman, Bíša
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí