Ticho v zahradě

Ticho v zahradě

Anotace: Nejsem si jistá, jestli se mi to líbí, ale jsem si jistá, že to v sobě má to, co jsem chtěla, aby tam bylo.

Ticho jak v zahradách pln krásných květin,
dozněla hudba plující z oblohy.
Utichl šum rozkvetlých stromů,
uhasly pohledy němých zvířat.

Srdce se zastavilo - nebylo záchrany,
z rukou síla opustila svoji moc,
v očích vyhasl jasný plamen,
duše odešla ke hvězdám.

Mrtvá teď leží mezi stromy,
sklání se k ní paprsky slunce.
Neopálí a nezahřejí tvář,
co bílou barvu v sobě polyká.

Ticho v trávě - s neživým tělem
dozněly nádechy, obloha pláče.
Utichl zpěv hlasu, smíchu i slov,
zatměl se pohled němé zahrady.
Autor andrea.milous, 09.01.2009
Přečteno 316x
Tipy 1
Poslední tipující: lucajda89
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

báseň není celkem špatná...něco tam je...ale opravila bych slovo v zahradáh...:)

24.01.2009 16:33:00 | lucajda89

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí