Slib ticha

Slib ticha

Anotace: No...původně to mělo být trošičku jinak..

Všude černá tma
světla pohlcená nocí
už to není hra
leží tam bez pomoci

Hluk se nese tichem
vzduchem poletuje prach
v těle panuje strach
mísící se s klidem

Střepy, které jiným štěstí přinášely
v osudný den druhé zabíjely

Pohyb už není zřejmý
tělu nezůstal věrný

Bolestí zkřivené tváře
mizí měsíční záře
po bílé pleti stéká krve proud
on tam leží-nemůže se hnout

V dáli slyšet nepříjemnou melodii
vidět poslední záblesk světla
odešel slabý zbytek tepla
jména do vzpomínek se vryjí

Leží na chladné zemi
už není mezi těmi
mezi těmi, co jim srdce bijí
mezi těmi, co žijí

Barva růžová se se rty rozloučila
jak musela, tak i učinila

Nic nezmůže pláč, křik, slzy
volající hlas-vrať se brzy
tvůj anděl už na nebi dýchá
a ty jsi dal slib věčného ticha
Autor Giginka, 09.01.2009
Přečteno 300x
Tipy 7
Poslední tipující: Labanda, al-pacino, Holis, NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ST zajímavé a silná to básen , jako bych tam ležela ;) jé děkuji Giginko ;) když já ty háčky pokaždé hledám a udělá se jiný klikyhák, ale už jsem našla, kde je ukrytý ;)

10.02.2010 23:50:00 | Labanda

Některá spojení, obraty jsou dobré. Má to myšlenku, nádech emocí...

09.01.2009 21:46:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí