Sám proti sobě

Sám proti sobě

Anotace: kdo vyhraje

V divných představách se ztrácím,
ve snech se podivně vracím,
tam rty odráží jméno její,
ach ty rty, co se mi smějí.

..Ty mi vlastní...

A čas zas hořkne jak na věčnost,
ten nejhorší má tu vlastnost,
tolik jsem si ráno přál,
abych mohl spát jen dál.

...V mých snech...

Tak dostal jsem ze snů nádech,
bych sám sebe dnes neztratil,
že i po tolika pádech,
jsem v sobě něco ucítil.

...Naděje poslední...

Ač věru ubohý život žiju,
tak chci věřit, že se to změní,
sám se sebou se biju,
když další vídám snění.

...V prázdných dnech...
Autor zlomený a nanicovatý -__-, 10.01.2009
Přečteno 314x
Tipy 3
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Quigleika
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí