Láska

Láska

Zdálo se mi že jsem šťastný,
nebylo mito však pranic platný.
Štěstí je věc záludná,
nikdo nevi co znamená.

Mě však začíná už docházet,
co by mi tak mohlo scházet.
Je to láska divný cit,
já však musím bez ní být.
Autor Jan Václav Znojemský, 11.01.2009
Přečteno 323x
Tipy 1
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí