Knihy a sny

Knihy a sny

Anotace: ...

Krev starých knih
mi vytekla na polštář,
když venku sníh
zametá stopy.
Pár šlapek kachen
přistálo na rybníce,
chvěju se strachem
o hrdinu a sebe.
Mám strach vyjít ven,
aby nepřemoh´mě chlad,
měla jsem sen
a nevím, o čem byl.
Autor voedor, 11.01.2009
Přečteno 267x
Tipy 6
Poslední tipující: Tacca, Bíša, Mbonita, Mario de Janiero, enigman
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí