Uvězněn sám v sobě

Uvězněn sám v sobě

Anotace: zapsal sem jen myšlenky proplouvající volně myslí, ve chvíli klidu.. za komentáře děkuji

Uvězněn v myšlenkách,
jak v nejprudším dešti,
ztracený ve slzách,
štěstí i smutku,
zmatený v neexistujícím kruhu.
Podobno vyřčenému slovu,
nalezen u neznámého rohu,
stačilo vykročit,
odhodit stud,
zahnat ze srdce či duše hloubi tajemný blud.
Zbavit se předsudků,
vyhloubit pro ně bezedný hrob,
neztratit naději,
udělat krok,
přenést se v pochybách,
zacelit rány,
utéci zármutku,
zavřít mu vchod,
překročit propast,
odpustit křivdy,
pak nalézt se,
v radosti záhy.
Autor Gabriel17, 11.01.2009
Přečteno 346x
Tipy 4
Poslední tipující: panennka.z.polarky, Jamesow, Grungerr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí