Dott - Zkurvený prášky na spaní

Dott - Zkurvený prášky na spaní

Anotace: Nejspíš to nebude ani básnička.. nerýmuje se to, nemá to rytmus, ale zrovna teď mi to je jedno... Díky za komenty

Prášky na spaní

Prášky na spaní ?
Umřels mi…
Pročs to dělal ?!
Zabil ses mi…

Vím žes tíhu žití neunes
Žes nesnášel pravidla
Žes nechtěl žít podle toho, jak lidstvo píská…
Prášky na spaní…
Zajímalo by mě, jakýs použil…
Při jaký písničce opustil realitu…
Na cos myslel…

Chtěla jsem to být já
Klidně bych za tebe umřela
Za ještě jeden tvůj úsměv
Úsměv…
Protože se ti okolo dělaly jemný vrásky…. Když ses usmál…
A okolo očí taky… Tak nádherý, že jsem nemohla spát…
Tvoje skvělý rysy, dlouhý vlasy…
Úsměv…
Kouknu na tvoji fotku
A slzy se mi hrnou do očí,
Myšlenky do mozku…
Úsměv…
Prášky na spaní…

Umřels mi…
Pročs to dělal ?!
I když jsi byl „jen“
Byl jsi víc…
Nic…?
No a co ?
Prášky na spaní…

Umřels mi…
Ani ses nerozloučil…
Co bych obětovala za to, ještě jednou vidět tvou tvář ?
Tvoje malinkatý pihy, na nose a okolo očí…
Všechno…
Všechno…

Já tě chápu…
I když lidi říkaj že to je srabárna
takhle se vyprostit z povinností
Já tě chápu…

Lidi… Oboum nám nezáleží na jejich názorech…
Ale proč tys měl tu odvahu ?
Proč tys měl tu odvahu ?
Tohle všechno udělat ?
Prášky na spaní…
A zrovna v noci !
To nebyl pokus…
To bylo na jistotu..
Že ?

Proč tys jen měl tu odvahu?
Úsměv…
Prášky na spaní…
Myšlenka… Na koho ? Na co ? Měl jsi strach ?
Konec….

Věř, že kdybych tolik nemilovala západ slunce, šla bych za tebou…
A jednou taky půjdu…
Prášky na spaní ?
Řekni…
Autor Dott, 11.01.2009
Přečteno 469x
Tipy 8
Poslední tipující: Dedillope, Kapka, WAYWARD, enigman, Johny Styx, Kristine Clary-Aldringen
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...soucítím,ale ty žij

11.01.2009 21:49:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí