Nejlepší červené víno

Nejlepší červené víno

Anotace: Básnička hodně depresivní... ale udělejte si o ní obrázek sami... Je o posledním dni v roce...

Pozvedla číši,
Snažíce se rychle opít.
Poslouchaje taneční písně své minulosti,
K samotě to nechtěla nechat dojít.

Byla to poslední noc toho roku,
Snažila se opít ještě víc.
Kde byli její přátelé?
Nikdo nevěděl nic.

Hudba zvolnila svůj rytmus,
Jen si povzdechla: "Proč se opít?"
Když jediné co cítí,
je hořký špiritus.

Není tu rodina, nejsou tu přátelé,
Jen ona a nejlepší rudé víno.
Opřela se v křesle a poslouchajíc,
zavřela oči, číše na zemi končí.

Teď nebo nikdy,
To bylo vše,
Jde do nebe za rodinou a přáteli,
Padla jedem nejlepšího z rudých vín.
Autor HopelessAngel, 13.01.2009
Přečteno 340x
Tipy 4
Poslední tipující: Dev_LATea_princess, Kristine Clary-Aldringen, Jana M., Akanishi
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

líbí a moc

13.01.2009 20:43:00 | Akanishi

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí