Jednoho dne se změnil svět....

Jednoho dne se změnil svět....

Anotace: Svět šel dál, ale nesl s sebou smrt!

Jednoho dne se změnil svět,
byl slyšet pláč a cítit strach.
Svět žil v nejistotě,
kdy si ho najde smrt!

Svět šel dál, ale co život…
Svět šel dál, ale těch mrtvých…
Svět šel dál, ale bezcitně…
Svět šel dál, ale nesl s sebou smrt!

Ty války! Ta zlost!
Jak v nočních můrách…
I lid už šel nelítostně…
Kam jsi vkročil tam byla smrt!
Autor Renissh, 14.01.2009
Přečteno 269x
Tipy 3
Poslední tipující: Dedillope, enigman
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí