Chceme a nemůžeme

Chceme a nemůžeme

Anotace: ...

Pramínek času jsem si pro lásku vzala
mého milého jim ovázala
propadli jsme do našich představ
měli jsme jeden druhého v touhách

vášnivé líbání
jiskření v očích
vášnivé doteky
tělem brouzdání

nechceme přestat
a zas ten čas
co drtí naší rozkoš
nikdy nepočká

a krátí krásu krásného
dává hloupému nekonečno
hnusnému životu přednost
kde se jenom musí

a tolik se to hnusí
tak dáme si ještě dlouhou pusu
zas jdeme jak spráskaný pes
každý do svého

hnusného času
těžké nohy jdou
musí....
někdo snad říká něco jiného?...
Autor Quigleika, 14.01.2009
Přečteno 280x
Tipy 12
Poslední tipující: PIPSQUEAK, vodnař, NikitaNikaT., LucQa, Bíša, carodejka, Kapka, Mbonita
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Člověk nic nemusí, jenom umřít... prvá věta která mne napadla. Dílko je čitvé a hodně myšlenkové.

15.01.2009 09:28:00 | NikitaNikaT.

Krasne procitene a hluboke verse jdouci ze srdicka.

14.01.2009 14:38:00 | carodejka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí