Bytí přespáním nad obrazem

Bytí přespáním nad obrazem

Anotace: jsem na dně.... fakt ste to chtěli vědět vy "CHYBÍ ANOTACE?

Vidím tolik barevně
Konečně šedé tísnivé blaho
Na kousíček
Od okraje
Černé díry
Za zničeným telefonem
Roztrhanými dráty
Za kousek měsice
Za lepkavou modrost prachu
Ti poděkují jen ptáci
Za smířlivé ticho
Za uchem ševelící lest
Pro lenost víček přání

Za ucho pohladím tu formu žití
Nečestný tvůj obraz
Plíživé nespánky za oknem
Před stěnou rosící slzy z rána

Za sklem za oblohou tvou
Rudé mraky hynou
Jako čtverce otazníků
Zazpívané na okraj

Bytí
Hříchu
Autor DIDADA, 14.01.2009
Přečteno 288x
Tipy 11
Poslední tipující: Aurelius, Egretta, 6thSun, enigman, v.hercik, Veselý Drak, Jana M., WAYWARD
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jo na velmi krátkou chvíli... potolikáté

14.01.2009 21:25:00 | DIDADA

se z toho vyspis!

14.01.2009 21:22:00 | v.hercik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí