Byla jsi motýlem na krátkou chvíli

Byla jsi motýlem na krátkou chvíli

Anotace: ...

Byla jsi chvíle v motýlích křídlech
byla jsi dech na čelním skle
byla jsi luna topená v moři
byla jsi za noci letícího dne

Byla jsi křídlo v motýlí chvíli
byla jsi sklo v čele svého dechu
byla jsi moře na vytopené luně
a tvé srdce bilo tiše, zcela potichu

byla jsi motýl, na chvíli křídla mít
byla jsi v čele svých dechu střepů
byla jsi utopena v mrtvém moři luny
tvé srdce bilo tiše, a pak bez tepu
Autor Muta cum liquida, 14.01.2009
Přečteno 308x
Tipy 4
Poslední tipující: jedam, Bíša, Cristinne
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ale kdežpak...ta básnička byla vyprodukovaná jednou písničkou, nikoliv mým psychickým stavem:-)

15.01.2009 16:58:00 | Muta cum liquida

Děláš mi starosti... :(

15.01.2009 13:21:00 | Cristinne

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí