Volání

Volání

Anotace: ...

Volají
malé krásy
ze dna oceánů
a potají
bodají
poránu.

Výkřiky,
záslechy
z nočních hloubek snění,
před doteky
útěky,
do bdění.

Další šance není,
útěk do zapomnění,
ponorky nadějí,
příběhy o ději...
Autor voedor, 18.01.2009
Přečteno 282x
Tipy 4
Poslední tipující: Kristýnka15, lucajda89
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí