Zklamání

Zklamání

Anotace: Když kluk opustí holku...

Už nejsem s ním,
našel si jinou.
Nezůstal semnou ani jeho stín,
nevydržím to pod tou tíhou.

Vlasy mokré od slz,
oči lesklé,
prohlédla jsem tě na skrz.
tvé doteky jsou stále teplé.

Odešel jsi pryč,
nechal mě samotnou stát.
Popadám rýč,
už není nikdo komu můj život dát.

Kopu si hrob,
stloukám si kříž,
snad se mě pokusíš zachránit?

Hraji si s žiletkou,
nastavím dlaň,
snad krev zůstane ti dobrou vzpomínkou,
zaplatím svým životem daň.
Autor Amaya Usagi, 18.01.2009
Přečteno 292x
Tipy 4
Poslední tipující: ilona, Fiserka, Dev_LATea_princess
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí