Víš?

Víš?

Anotace: Co dodat?

Slyšíš?
Já brečela a prosila
se trápila a žádala.
Však ty mlčíš
a když zříš
nic nepovíš.
Je to jen pohádka
lži bez pozlátka.
A já hádala
pravdu neznala.
Vždy jsem však věděla
co se smí a co nedělá.
Autor Di, 19.01.2009
Přečteno 292x
Tipy 2
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, Quigleika
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí