Ztracená

Ztracená

Anotace: Tu básničku jsem psala dneska ve škole....protože jsem se strašlivě nudila.....Snažila jsem se vyjádřit mé pocity.

Proč tu tak jen sedím?
Když bych tu být neměla.
Proč svědomí brečí?
Když mi nikdo nic nedělá.

Všechno se proti mě spiklo.
A nikdo mě už asi nemá rád.
Když tady tak sama sedím
a nikdo si mě nevšímá.

Otočit se ani neodvážím.
Strach je silnější než já.
To,že se tu sama trápím,
tady vůbec nikdo nevnímá.

Venku je pěkná zima,
hlava mě bolí.
To z toho pláče...
Z toho,že jsem tolik plakala.

Jsem tu snad jenom pro smích?
Pro hloupou hru?
Nemyslete si to lidé milí
Já si to skoro taky nemyslí :(...
Autor Sarishka, 19.01.2009
Přečteno 348x
Tipy 2
Poslední tipující: Thesssinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Obsah je dobrý, jen by to ještě chtělo vypilovat formu.

19.01.2009 16:34:00 | UCET KE ZRUSENI

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí