Medová

Medová

Anotace: ...

Viděl jsem tě v dáli stát
opřená o kůl jsi byla
proč vítr sem Tě zavál
proč má duše věděla

věděla ,nebo tušila
konečně to že přijdeš
čekal jsem dlouho dívko má
jseš krásná,přesto mě vzdálená

vlasy máš hnědé,medové
oči podobaj se chrpě
lásko jsi medová
nechci ale trpět

co Ty jsi vůbec zač
s očima modré chrpy
štíhlá holka medová
není to sen co mě vábí

přišlas jak vítr přivál
a jsi zas pryč,vzdálená
hledám tě v celém kraji
nikdy nebudeš jen má...
Autor Quigleika, 20.01.2009
Přečteno 302x
Tipy 18
Poslední tipující: PIPSQUEAK, jita.1965, Holis, NikitaNikaT., Bíša, LucQa, Psavec, 6thSun, WAYWARD, Admen, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

... nikdy nebudeš jen má... to se mnou smutně cloumá...

21.01.2009 13:27:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí