ZOO

ZOO

Anotace: ...

V prostoru směšně malém
tísní se tu fauna planety.
Archu Noemovu připomíná
jen bez potřeby odplutí.

Možnost jinou nemaje
žijí v bludném kruhu.
Za stravu a přístřeší
za šanci přežití druhu.

Celí den tu dovádí
připadají nám hraví.
Domov jejich pradávný
spousta jedů tráví.

Výčitkami člověk stíhán
o záchranu se zajímá.
Že původcem potíží
tak nějak nevnímá.

Panoptikum úchvatné
cosi mi zde ale chybí.
Rád bych tady viděl
klec a v ní párek lidí...
Autor Modrý Adept, 30.09.2005
Přečteno 321x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Kde jen bereš tu inspiraci..a co třeba draci z pohádek..ta naše cesta vede nějak nazpátek, viď?

30.09.2005 08:58:00 | Hančí

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí