smrt nechtěný zachránce

smrt nechtěný zachránce

Anotace: dlouho sem nepsal ale už mi to chybělo tak se omlouvám a prosím komentáře

Tak živá a veselá
i když lásku nikdy neměla
kamarády zbožňovala
snad se o ně trochu bála

sama viděla jen mlhu
ale dál žila v tom kruhu
ve zvláštním kruhu v obilí
byl krásná jako motýli

duši bílou
hříchů dost
snad je vílou
ale co ta zlost?

čas od času vyletí
jako pírko z perletí
aspoň že se proletí
ale nechybí jí obětí?

vždyť ona sama neví co je zač
v noci spí sama a s ní pláč
nechtěla jen přežívat
chtěla si i užívat

ale někdo jí ublížil
tak kdo ji tak ponížil?
smutná bez myšlenek kráčí
už ví co k nenávisti stačí

sama se nocí potlouká
kolem sebe nekouká
když po cestě přecházela
jít už domu sama chtěla

ale nebylo jí přáno
to smrt zjistila ráno
noha na ledu jí ujela
stát dále už nechtěla

tělo padá na zem
tak kdo je tady blázen?
srazila si vaz
a už je to tu zas!

další mrtvé dítě
co chtělo jen říct chci tě
smrt sama jí pomohla
když zapomenout nemohla
Autor Taker-666, 21.01.2009
Přečteno 310x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pěkné, ale škoda, že píšeš jen smutné básničky

19.07.2009 21:26:00 | hellgirlka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí