Samota

Samota

Anotace: Když je člověk na věky sám.

Samota

Jak zvon Tvé srdce zní tou noční temnotou.
Proklínám den, kdy odešel jsi někam do neznáma
a já jsem tu zůstala jen se svou věčnou samotou.
Hudba všude kolem zní, já jsem jak smutná dáma.

Černá barva se rozlila všude okolo, kde jen mohla.
Má ústa jsou zamčená a já jsem jako z kamene socha.
Není tu není žádná síla, jenž by se mnou někam pohla..
Je tu však temný ďábel, co se mou bolestí stále kochá.

Rve mi srdce z těla, moc bolí to, je to k nevydržení.
Umírám touhou, umírám bolestí, jak mám jít dál?
Kde je ten, kdo pomoct by mi chtěl, proč tu není?
Kdysi dávno tu byl, však podat mi ruku se bál.
Autor Lyonka.Margareta, 21.01.2009
Přečteno 252x
Tipy 3
Poslední tipující: dead-head, Monsignore
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To je docela slusna kadence slov, normalne nevidane neslychane. Dobra strela.

22.01.2009 14:59:00 | dead-head

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí