Nešťastná ,,Láska" (2)

Nešťastná ,,Láska" (2)

Anotace: ....

Proč tolik krásných slov si mi psával,
když si v sobě tajně pravdu schovával.

Marný naděje a hloupý sny co víc říct,
smál ses mi do očí a já neviděla vůbec nic.

Růžový brýle jsem den i noc nosila, kvůli tobě,
pozdě jsem zjistila,jak hloupá jsem opravdu byla.

Teď je vše jinak, už nejsem tak naivní,
mám v srdci jasno už nechci jít s bolestí.

Jdeme klikatou cestou, ale každý sám,
máme svůj život,jdeme o krok dál..
Autor alex62, 22.01.2009
Přečteno 303x
Tipy 1
Poslední tipující: Yuriko
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí