bolest

bolest

Anotace: jak to bolí když toho koho opravdu milujete vás zradí

Proč život je tak těžké žít,
radost z něj už nemůžu mít.
Ochutnala jsem jak chutná štěstí,
ale pak přišla od osudu rána pěstí.
Nevím jak mám zapomenout na tu bolest co v srdci nosím,
klečím na kolenou,ať to byl jen zlý sen prosím.
Jenže sen to nebyl, to se vážně stalo,
naději i lásku,všechno mi to vzalo.
Na místě teď stojím,nevím kudy jít,
ale to co jsem tak chtěla nikdy nebudu už mít.
Čím jsem si to zasloužila a proč mě to tak trápí,
smutek ukradla mi radost,kdypak mi ji vrátí
Autor serena-lou, 23.01.2009
Přečteno 291x
Tipy 3
Poslední tipující: Admen, Rbb
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

život se má žít a ne snít,
bolesti je dost,
žij si sobě pro radost.

23.01.2009 10:57:00 | Rbb

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí