Cíl

Cíl

Anotace: lidé mají různé cíle, asi nejsem člověk.

Někdo byl zvolen,
by se mocným stal,
jiný zas penězům,
svoji duši dal.

Další se ve slávě topil,
každý den ho chtěli,
doušky obdiv svůj pil,
co lidé k němu měli.

Tamten je vědomostí král,
ten knihy si jen přál.
A ten zas pro práci svou,
žije jak dny jdou.

A jiní drogám propadli,
z nich jiný svět si vysněli.
A hrstka umělců dala srdce umění,
asi ve víře, že svět v lepší promění.

A davy dalších lidí,
u televizí sedí.
Jiných životy žijí,
a vesele se smějí.

Co však dělat má,
duše má ztracená?
Ta vším hrozně pohrdá.

Každou noc smím jen litovat,
že nejvíc chtěl jsem milovat,
kdo bude tlukotu,
mého srdce naslouchat?

To které se v minulosti ztrácí,
co jen bolestí mi oplací,
že měl jsem rád.
Autor zlomený a nanicovatý -__-, 23.01.2009
Přečteno 304x
Tipy 11
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Ztracena.v.realitě, lucajda89, Fiserka, floreciente, mamina, Jarin Kalin, Quigleika
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Koukám, že píšeš samý smutný :( ...škoda, jsou moc pěkný :)

26.01.2009 16:47:00 | Fiserka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí