Melancholie

Melancholie

Anotace: ...

Už tak hořký čaj
a v něm příliš citrónu,
báseň je jinotaj
a já se k ní přivinu...

Už mám zas melancholii,
jiní se nalijí
a já píšu...

Sedm nadějí
a osm prázdnot nakonec,
básně jsou zloději,
co dělají dobrou věc...

Už mám zas melancholii,
jiní se nalijí
a já píšu...

Zkamenělý med
a komár navždy v jantaru,
tak tohle je můj svět
a básně píšu postaru...

Možná, že mám zase...
melancholii...
nalít se jako prase...
ať se jiní nalejí...
já jen píšu.
Autor voedor, 23.01.2009
Přečteno 339x
Tipy 5
Poslední tipující: okapovaroura, enigman, Jana M., Striptérka, Mbonita
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Já dělám obojí - píšu i někdy piju. Ale dohromady to většinou dělat nejde.

23.01.2009 20:45:00 | Jana M.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí