Svržena do pekla

Svržena do pekla

Anotace: Občas je člověk drcen jako mezi mlýnskými koly a je jen na něm, zda-li to vydrží.

Svržena do pekla

Jsem vhozena mezi dvě mlýnská kola.
Drtí mě, svírají, bolí to. Jak se dostat ven?
Aby ta kola roztočili, tak zapřáhli vola.
On chodí a tahá celou noc, celičký den.

Kosti se lámou, krev všude stříká a teče.
Ztratil se život, zčernala bělost denní.
Aby hlavu mi usekli, tak přinesli meče.
Kde je můj anděl, mám strach, on tu není.

Svržena před pekelné brány byla jsem.
Satan mi přikázal žít pouze v noci.
Nespatřím již nikdy ten bělostný den.
Zůstávám na vždy ve spárech pekelné moci.
Autor Lyonka.Margareta, 24.01.2009
Přečteno 241x
Tipy 4
Poslední tipující: Charibeja, Lilly Lightová
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Kruté, krvavé, tajemné, nicméně bezvadné. Supertip ;)

24.01.2009 11:25:00 | Lilly Lightová

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí