Sněží... padá opona.. opona nepřestává padat

Sněží... padá opona.. opona nepřestává padat

Anotace: .

na plátně kin
se prochází s tak bolestivou samozřejmostí
víla ztracených stvůr

žádným pohybem nevyženeš z těla
rozpustný myšlenky
pocity jak z rozpustnýho prášku

na ulicích, za okny, po chodnících
se plazí zima
a ráno
každý den
každé ráno
tě ta zima zdraví v zrcadle

buší ti na okna
jako vichřice ti šeptá do spánku
do snů z nočních můr
ti šije niterné lži

svými kroky vyhledáváš
úžlabiny ve strachu
za dalším rohem
za dalším rohem
za daším....

se obrátím

a bude svítit slunce
jako nezměrný bod na obloze..

jedinou bolest kterou potřebuji
je cítit jeho prach v očích
svůj prach...
vlastnit jen s proudem
tvého světla...
Autor DIDADA, 24.01.2009
Přečteno 273x
Tipy 21
Poslední tipující: hašlerka, Manstein, Aurelius, Mounkey, kikis, m-maybe, Egretta, labuť, WAYWARD, enigman, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

moc hezká!

20.10.2009 20:19:00 | hašlerka

Dost dobrá, nicméně psaná v asi ne zrovna nejlepším duševním rozpoložení...

07.09.2009 20:43:00 | Manstein

Nádherné

08.03.2009 16:17:00 | Mounkey

...dobré obraty

24.01.2009 17:47:00 | WAYWARD

krása...ne, bez komentáře.

24.01.2009 15:44:00 | Kristine Clary-Aldringen

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí