Strašná zzzzima (moclikátá)

Strašná zzzzima (moclikátá)

Anotace: ...už mi zase říkají zasratý hipíku :o)...Marrakesh Express...

Prázdné hladké tváře figurín
světlo bodá mrazem do očí
"jen nám nešpiň dlažbu mladej!"

Choulil bych se jak anděl
minoritů
"jednoduchý kluk s jednoduchou básničkou..."

"Chtěla bych se vidět s tebou"
"počítáš se mnou pro bejkárny?"
Co mohu vědět Letní Poblouznění?

A pomalu už nemám na úsměv
snad jsem byl příliš rozdavačný?
"tak málo mám krve."

Ta tvoje skála už zvětrává
a ze mě padají kusy, nezbude tu nic?
"vidělas ho miláčku? Ty vlasy a šátek...Ccc"
Přečteno 273x
Tipy 18
Poslední tipující: Quigleika, sophia92, fab four, Gemyni, enigman, Psavec, labuť, WAYWARD, hanele m., ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Já tu básničku moc nechápu.... to jsem tak natvrdlá?? :D ...nejspíš jo :D

26.01.2009 21:56:00 | Fiserka

Neznabůžku, přijde mi to úžasný...

25.01.2009 22:06:00 | hanele m.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí