Zlomil jsi

Zlomil jsi

Anotace: Mírně depresívní básnička

Křídla, krásná a mohutná, bílá jako sníh.
Křídla, jemná a radostná, jako Tvůj smích.
Křídla, co dávají poznání, najednou zmizela.
A již nevzletí.

Křídla, co létala, vysoko nad zemí.
Křídla, co ptáčatům nabízí zázemí.
Křídla, perutě ptáků nebeských.
Teď smáčena jsou krví.

Křídla, útěcha slabých a bezbranných,
Křídla, opora těch, co běh neznají.
Křídla, mají rozměr a přitom tvar.
A někdo je zmařil.

Zlomil jsi, a nelituješ.
Zlomil jsi, neběduješ.
Zlomil jsi, vrahu perutí.
Zlomil jsi, už nikdy nevzletí…
Autor Yves, 02.10.2005
Přečteno 442x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

tak tohle mi opravdu vhrklo slzy do očí...moc se mi to líbilo

22.02.2006 18:21:00 | Wery

Moc hezká básnička.

03.10.2005 08:11:00 | Erybeth

pěknááá

02.10.2005 16:45:00 | Nefertiti

i křídla anděla se zahojí
ale to bolí...

02.10.2005 13:41:00 | Palička

krásná, myslím že máme podobný styl psaní:)

02.10.2005 12:52:00 | bionic

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí