Peklo

Peklo

Anotace: ..

Už pekel křtán se otevírá,

to spolknout chtěl by moji duši

a srdce mé tu strachy buší

a moje duše zbloudilá,

neví kudy se vydat má

a stále hledá sama sebe,

ta duše naplněná hříchem

a hlas zní bolestivým smíchem,

co bodá v srdci jako nůž

a marně svírá v ruce růž,

tak jako by se spasit chtěla

a její ústa rozechvělá touží býti líbána......

snad čeká tu na zázrak boží,

na prince co jí k nohám složí ,lásku z modravého nebe

a řekne lásko, chci jen tebe........

šš
Autor lovelienka, 27.01.2009
Přečteno 312x
Tipy 9
Poslední tipující: Sýkorka07, NikitaNikaT., Jajja, Seanko, Kristýnka15
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nádherně smutná. ST! za obsah.

20.03.2009 14:47:00 | NikitaNikaT.

krásné... mimochodem, děkuji za komentáře k mým básním..

10.03.2009 09:50:00 | Jajja

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí