Konec

Konec

Anotace: Zas jeden smutný večer plný divných myšlenek tu byl.

KONEC

Chtěla bych běžet, nohy se mi boří do těžké hlíny.
Chtěla bych létat, dívat se z vrchu na tento svět bídný.
Bolest v očích je vidět dnes a sůl ze slz mě štípe.
Slyším už klíč, jenž do zámku byl vstrčen, už skřípe.

Dveře se otevřou on stojí tam, těžce dýchá a sípá.
Já bojím se bojím,co přijde zas trest,vždy to tak bývá.
Snad zasloužím si bití, snad pro mě je to úděl věčný.
Tak nač tu stále jsem, život je tak těžký a zbytečný.

Kapky krve kanou na bělostnou pleť a stékají dolů.
Už se nikdy nevrátím, odletím, nepřijdu již domů.
Andílci malý, spinkají v postýlkách pod obláčkem.
Jsou jako v bavlnce, hlídáni ptáčkem zpěváčkem.
Autor Lyonka.Margareta, 28.01.2009
Přečteno 285x
Tipy 4
Poslední tipující: jedam, Petbab
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí