Dott- Šílená

Dott- Šílená

Anotace: Šílenkyně maniačka

Jednu dívku bůh si vyžádal,
vzal si ji mezi anděly...
Snad nikdo si zmizení jejího nevšiml,
nebo všímat si nechtěli ??

Seděla sama, mezi závěji sněhu,
dívala se na zamrzlou řeku.
Seděla.... na studeném, podemletém břehu,
a smála se... Šílená... Smála se svému breku.

Léčení na její představy nebylo,
ona to dobře věděla,
byla jiná, a to jí vadilo.
Netušila co udělá.

Poznala příšernou krutost lidí,
sama však zlá nebyla,
byla jen jiná... Teď už to víte...
Vždyť ona se jenom bránila !

Nechtěla zapadnout do tohohle světa,
nechtěla trápit se dál.
Trýznila duši svou předlouhá léta,
skrývala v nitru veliký žal.
Proč ji nikdo nechápal ???!
Autor Dott, 28.01.2009
Přečteno 274x
Tipy 3
Poslední tipující: Bíša, Petbab
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

chápu.. upřímné.. duši blízké

28.01.2009 20:04:00 | Petbab

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí