Hasne..

Hasne..

Anotace: .. sama

Mdlo predo mnou sliepňa hviezda
váham k nej odbočiť z dráhy
vôkol tá tíš sa mi nezdá
ani škrt skrz vo dva ťahy

ktože ju zrušil tak kruto
odsotil od hier družiek
komu by nebolo ľúto
z rodu hviezd čiernej ruže?

krásnu tvár zlý sen počmáral
tlie v nej len pahreba biedna
kto by sa o ´dead star´ staral
spí ako vrak v hĺbkach bez dna

klopiac zrak mlčím, taký objav
nečakal som ani vo sne
zašepká - ach, buď bez obáv
ohne sú neúprosné

celebrita supernova
bola som iba včera
a dnes neutrónová
hviezda.. či čierna diera

anjelský bozk som jej vtlačil
na popukané pery
a myslel v tichom plači
na Slnko rodnej Terry
Autor Petbab, 28.01.2009
Přečteno 295x
Tipy 17
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Němá, maranika, Psavec, enigman, janewe, NikitaNikaT., sophia92, Mbonita, Simísek, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Trochu som si lamala jazyk. Na mna trosku tvrde, ale dobre. A par obratov ma fakt zaujalo :)

29.01.2009 15:10:00 | maranika

Skvělý závěr.

28.01.2009 23:33:00 | Psavec

takovy je nekdy zivot

28.01.2009 21:54:00 | janewe

Poslední sloka to skvěle uzavřela. Pěkná báseň.

28.01.2009 20:35:00 | NikitaNikaT.

zmena je život... aj hviezdy :)

28.01.2009 20:14:00 | sophia92

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí