Sedivost dnů

Sedivost dnů

Anotace: .

Slza se kutálí,do klína spadla
byla už těžká na řasách
pro lásku jsou slzy i štěstí je dává
otoč se prosím,přestanu se prát

prát s otázkou,zdali jsi hoden
mé lásky,mých úst které zde máš
slzy zde padají,bude z nich moře
a sucho přesto je na řasách

vyschlo i moře Ty zrádná naděje
věřila jsem touze,utekla kams
jak padá listí,snad někdy dlouze
dopadne někam,kde jsi se ptám

listí se ztratilo jako Tvá touha
všechno je v šedivých,prázdných dnů
plakat?pro koho,nechci zde smlouvat
lásku mám v srdci,at soudí bůh

ten je zde pro všechny,má stejný cíl
i Tobě poskytne co budeš chtít
pevně věřím,že dá mi lásku
přátelství,co víc můžu chtít...
Autor Quigleika, 29.01.2009
Přečteno 274x
Tipy 17
Poslední tipující: PIPSQUEAK, NikitaNikaT., Holis, vodnař, carodejka, Psavec, Caracol, jedam, WAYWARD, Mbonita, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Moc hezky jsi to napsala... někdy jdou věci jiným směrem, než bychom chtěli, a když se nám je podáří už nasměrovat... někdy to chvílu trvá, než se to všecko rozpohybuje...

04.02.2009 22:39:00 | NikitaNikaT.

Krasneplynouci verse.

29.01.2009 22:27:00 | carodejka

...děkuji Vám...

29.01.2009 22:25:00 | Quigleika

Hezky se povedla.

29.01.2009 22:23:00 | Psavec

..krásná

29.01.2009 22:05:00 | Caracol

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí