Nevím

Nevím

Anotace: Když nevím co chci a nemůžu si yvbrat

Nevím co chci
odpovědi se bojím
vice než otázek
na prázdném jevišti stojím

Koho si vybrat
za kým mám jít
koho mám milovat
a koho nechat být

Nechci si vybrat
půjdu snad losovat
nechci se rozhodnout
nechci už bojovat

Bojovník bez zbraně
bez touhy po výhře
krev stéká na dlaně
se smrtí usmířen
Autor Kubiiik2011, 31.01.2009
Přečteno 324x
Tipy 2
Poslední tipující: Radek.oslov.Šafárik, MalaIzis
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí