Nic nevyplní víc ....

Nic nevyplní víc ....

Anotace: Prázdný dým : - ))

Chodili pořád sem a tam ,
Chodili a nevěděli co je , kam
jde, stín noci který halí tmu
která bez něj , je bez umu
černé barvy stínu noci ,
černé co bez pomoci
nezkryje světlo smrti
nezkryje tu samotu , ti
dám navždy jen jednu ,
lásku špatnou jednu
lásku dobrou tobě ,
co nadělíš sám sobě
a v duchu budeš sám ,
jen s tmou a rám
co skryje tvoji duši ,
křik co uslyší tvoje uši
nezbyde nic než ty
a já , my dva , jež oni
ztratí navždy ...
Autor Polik, 01.02.2009
Přečteno 302x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí