Vyplašíte mi ptáky

Vyplašíte mi ptáky

Anotace: ...byl starý, osamocený, nedokázal už ani usnout, jak se bál smrti...

Promiňte, ale vyplašíte mi ptáky
- vždyť žádné nemáte
Ale mohl bych mít

Skroťte mi mé noční můry
chci sny
o nichž mohl bych snít

Promiňte, ale ztlumte ten kravál
- tady nic nehraje
Slyším jak zpívá "Chci dál žít"
Autor eery, 01.02.2009
Přečteno 232x
Tipy 3
Poslední tipující: kikis, Markéta Hl., enigman
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí