Nevěříš!

Nevěříš!

Anotace: Z duše nenávidím, když vidím, jak se někdo trápí, ale on mi nechce říct, co se děje.

Ty mi nevěříš.

Pořád mi něco zatajuješ,
části tvýho života,
nechceš mi říct,
co se s tebou děje...?

Umřela bych pro tebe!

A ty mi nevěříš.

Dívám se na tebe a vím,
že není všechno jak má být,
že se děje něco zlého...

Jsi moje všechno!

A ty mi nevěříš.

Tak strašně to nesnáším,
krev se ve mně pění vztekem,
nechápu to, proč to děláš?

Mám tě ráda!

A ty mi nevěříš.

Nebo si snad mám
ty tvý tajnosti přede mnou,
vykládat jako projevy důvěry?

Všechno dobře víš!
Tak proč?

Proč mi nevěříš?!

Autor genca, 02.02.2009
Přečteno 459x
Tipy 2
Poslední tipující: N.Ryba
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

nekdy taky mivam takovej pocit... ale vzdy mi dojde, ze jsem se zmylila... pekne:)

09.02.2009 22:59:00 | N.Ryba

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí