Bedny

Bedny

Anotace: ...

Schovejte mě
do velké bílé bedny
s rourkami místo uší
a uzamkněte
na sedm západů
slunce...
Jsem jako cedule
na krámku u pošty:
"Spodní prádlo
i neerotické,
levně..."
A tak bych chtěla
Thurberovu bednu,
abych se
do ní mohla
schovat...
Jsem jako cedule
na balíku na letišti:
"Pozor!!!
Uvnitř je hlava
zabedněná..."
Autor voedor, 03.02.2009
Přečteno 237x
Tipy 3
Poslední tipující: Mbonita, Jana M., enigman
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí