Slza

Slza

Anotace: .

Průhledná,hubená,schoulená v rohu
leží tam má milá,má po těle slzu
přišel jsem pro lásku
kdo jí tak ublížil?

byla to hyena,brala co krása má
to nejdražší vzala nám
a vlastně radost navždy
prohrál jsem tu hlavní roli

má milá naříká
hladím ji pohledem
nechci se dotýkat krvavých míst
bolí to,bolí,kéž tady nebudem
lehce se říká ale těžké je žít

ze snění procitnem
a zase je hůř
hyena vzala nám
z života růž

vzala nám radosti
nechala bol
stále se vidíme v koutě
tam,náš je skon...
Autor Quigleika, 03.02.2009
Přečteno 304x
Tipy 9
Poslední tipující: PIPSQUEAK, strašidýlko-střapatý, vodnař, NikitaNikaT., Bíša, Mbonita, sondulacek
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hyena 34 zubů odklízí mrtvoly zabije i člověka. A co sem vlastně chtěl to říci? Vztahy jsou takové tahy chování a figur.

09.01.2010 17:38:00 | umělec2

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí