Nevyslovená

Nevyslovená

Anotace: - slova, láska, myšlenka - ?

Zakázaně krásná
sladce chladná
přec
sebou zděšená
- slova nevyslovená
která
změní NIC
snad jen plamen ... ledu

-- chladně sladký
sladce hořký
přec
z Tvých úst
- slova pouhá
která
nezměnila KRÁSKU
na velkou ... nenávist

tmavé oči
oči hezké
tamvé vztekem
vztekem lesklé
- slza
která
nezmění nic
a
změní krásku
plamen svíc
i velkou lásku
- uhašenou tím pohledem
tmavým
úzkostným
... a zlomeným

pohledem
který
jsi mi poslala
a dole stálo

S neopětovanou láskou
Tvá Nevyslovená
Autor Kwítko, 03.02.2009
Přečteno 344x
Tipy 5
Poslední tipující: Haminka, sondulacek, Veselý Drak
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Od lásky je prý k nenávisti velmi blízko,
přesně jak Ty to píšeš Kvítko....tip za myšlenku

03.02.2009 18:25:00 | Veselý Drak

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí